parallax background

Psicomotricitat

 

Psicomotricitat

Per a nosaltres, la Psicomotricitat és educar. És educar el cos, és educar la ment, és passar-s'ho bé fent activitat física. És descobrir el cos, és donar als infants les eines i les oportunitats motrius necessàries per a treballar la coordinació, la lateralitat, l'esquema corporal, les habilitats motrius bàsiques, el moviment. I tot el que es desprèn d'una pràctica esportiva amb sentit i buscant sempre el millor per als nostres infants..


 

Segons ANTOINE POROT, la psicomotricitat es proposa com a objectius:

  • Educar la capacitat sensitiva a partir de les sensacions del propi cos.
  • Educar la capacitat perceptiva una vegada que el cervell ja disposa d'una àmplia informació referent al propi cos i al món exterior, es tracta de posar un ordre i estructurar tota aquesta informació.

Així doncs, els més petits de l'Escola ja tenen una activitat per iniciar-se en la pràctica esportiva.


Per més informació:
Secretaria de l’AEEDI, totes les tardes de dilluns a divendres.
aeedi@daina-isard.cat
Mòbil: 635626794, Salvador Bassó