ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR

Més que un club, una escola

L'Associació Esportiva Escolar Daina-Isard és una entitat esportiva, sense ànim de lucre, que es constitueix el maig del 2010. Aquesta entitat hereta tot el treball, realitzat en el camp esportiu de base, dut a terme des del 1996 pel Club d'Esports Daina-Isard -CEDI- d'Olesa de Montserrat.

L'AEEDI pel sol fet d'estar vinculada a un centre educatiu i al mateix temps adherida al “Pla Català de l'Esport” té en el seu projecte esportiu, l'afany de treballar sota uns criteris pedagògics i d'aprenentatge, i en difondre els valors socials i educatius que mitjançant la pràctica de l'esport, el nens i nenes van adquirint per desenvolupar el seu creixement com a persones. Té com objectiu principal en l'àmbit esportiu planificar, desenvolupar, organitzar i executar l'activitat esportiva en el temps de lleure, és a dir fora de l'horari docent, dels alumnes de l'escola Daina Isard d'Olesa de Montserrat, però també a tots els altres alumnes de qualsevol escola de la vila d'Olesa de Montserrat i comarca, pel fet que l'àmbit geogràfic de l'Escola Daina Isard és comarcal.

L'activitat esportiva es realitza a les instal.lacions poliesportives de l'Escola i també el Pavelló Municipal Salvador Boada d'Olesa de Montserrat. Actualment 150 infants i joves participen de les diferents àrees esportives de l'Associació.

L'activitat esportiva va dirigida a infants i joves de 3 fins a 18 anys. Tot i que també desenvolupar activitat esportiva per adults. L'activitat es realitza de setembre a juny de manera continuada. Durant els períodes de vacances escolars, Setmana Santa, estiu i setembre, també organitza activitats esportives i de lleure.

La pràctica esportiva de base, ben feta, ajuda a construir un creixement personal sòlid. Aquest és el nostre repte.


Veure totes les activitats

L'equip


Salvador Bassó, director esportiu
Gisela Franch, coordinadora futbol sala i entrenadora
Carles Güell, entrenador
Elvira Sancho, monitora
Xavier Falcó, monitor
Eric Castillo, monitor
Dani Gil, entrenador
Alexandre Garcia-Duran, monitor
Albert Espinar, monitor
Pau Adell, entrenador
Ingrid Trueba, monitora
Carlos Fernández, monitor